Olaszországban rengetegen készítenek bort, az ország a legnagyobb bortermelő a világon. Az olasz borok között is kiemelkedő mennyiségben készül a prosecco – mintegy 650 millió palack évente. Ezen hatalmas mennyiséget több száz pincészet állítja elő, ám kevésnek van olyan jó hírneve mint a Masottina pincészetnek. A dal Bianco család tulajdonában lévő vállalkozás már sok évtizede készíti kiemelkedő minőségű termékeit, melyek között mind proseccók, mind fehér- és vörösborok megtalálhatók. A pincészet az elmúlt évtizedekben több száz díjat zsebelt be, rend szerint a dobogón végeznek minden termékükkel, bármilyen versenyen indulnak is el. És hogy minek köszönhető ez a siker: a fáradhatatlan munkának, a termőhely iránti elkötelezettségnek, a tradícióknak és annak a folyamatos fejlődésnek, fejlesztésnek, ami a pincészetet jellemzi.