Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
8.590 Ft
Menny.:db
Pincészet: Bellenda
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 6

Különleges habzóbor, amely egy helyi szőlőből, a Ribolla Gialla-ból készült, pezsgőkészítési - Metodo Classico - eljárással. Az üvegben 12 hónapig érlelődik, mielőtt a poharunkba kerülhet. Buborékai játékosan gyöngyöznek a poharunk szélén, miközben aranysárga színében gyönyörködhetünk. Illatában érezhetjük az almát, a sárgabarackot, a lilaakác illatjegyeit. Ize kirobbanóan gyümölcsös és telt. Javasoljuk kortyolgatni napsütésben és baráti beszélgetések alkalmával. Jól párosítható halakkal, sajtokkal és zöldséges ételekkel.

Cikkszám: BE--DR

Diego Ros Ribolla Gialla Spumante Metodo Classico Brut

8.590 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Paraméterek

Méret Standard (0.75 l)
Minőségi kategória -
Szárazsági fok Brut
Cukortartalom 6g/l
Alkoholtartalom 11.5%
Szőlő 100% ribolla gialla
Fogyasztandó 6-8 C
Az oldal tetejére